Lees meer van redactie adviesdiensten elliott

Elliott van Sander Stienstra

Intro:

Sander Stienstra behoort in Nederland tot een selecte groep analisten welke zijn gespecialiseerd in de Elliott Wave Theorie. Hij heeft 2 producten: Elliott Index en Elliott System

Volledige analyse:

Sander Stienstra behoort in Nederland tot een selecte groep analisten welke zijn gespecialiseerd in de Elliott Wave Theorie. Sinds 2004 geeft hij leiding aan de IndexAnalist, een onafhankelijk beleggingsadviesbureau die gericht is op het analyseren van de financiële markten m.b.v. de Elliott Wave Theorie. Door de mooie rendementen van de afgelopen jaren heeft de IndexAnalist zich als vaste waarde kunnen ontwikkelen.

Meer dan twintig jaar geleden begon Stienstra met een intensief onderzoek naar bijna alle indicatoren en theorieën binnen de technische analyse. Na een aantal jaren was zijn conclusie duidelijk: 'De Elliott Wave Theorie is een zeer complexe theorie maar wel uiterst betrouwbaar!'. De resultaten m.b.v. de Elliott Wave Theorie bleken namelijk veel hoger te scoren dan de resultaten van de andere theorieën en indicatoren.

Het succesvol toepassen van de Elliott Wave Theorie is volgens Stienstra niet alleen mogelijk met kennis maar vooral ook met ervaring aangezien de patronen in de grafieken aan verschillende interpretaties onderhevig kunnen zijn. M.a.w. ervaring met de Elliott Wave Theorie is noodzakelijk om succesvol te analyseren en daarmee goede rendementen te behalen.

Sander Stienstra heeft twee systemen in de TradersWinkel welke u geheel automatisch kunt volgen:

Elliott Index is een handelssysteem welke is gebaseerd op de Elliott Wave Theorie. Er wordt gehandeld in Turbo's op de AEX-index en de DAX-index. Meer info.....klik hier!

Elliott System is een volledig geautomatiseerd handelssysteem welke is gebaseerd op een combinatie van indicatoren die Stienstra in de afgelopen twintig jaar zelf heeft ontwikkeld. Er wordt gehandeld in futures op de AEX-index. Meer info.....klik hier!