Lees meer van redactie tradingpit abnamro nieuws

AEX richtingloos....

Intro:

De AEX komt wat op adem na de recente stijgingen. Ook signaleert de RSI d.m.v. negatieve divergentie al enige tijd dat de rek er wat uit is.

Volledige analyse:

Dagvisie:

De AEX komt wat op adem na de recente stijgingen. Ook signaleert de RSI d.m.v. negatieve divergentie al enige tijd dat de rek er wat uit is. Indien de "low" van vrijdag op 319.61 wordt uitgenomen liggen diepere correcties op de loer. Eerste steunniveaus hieronder liggen op respectievelijk 314.37 en 305.55. Een slotnotering boven de 324.50 zal druk opwaarts weer doen toenemen. Kortom; even aankijken waar de correctie wordt opgevangen.

Daggrafiek


Weekvisie:

Het lange termijn beeld van de AEX is door de recente prijsbewegingen aanzienlijk opgeklaard. Langere termijn koersdoelen liggen nu op respectievelijk 340 en 347. Echter, na de recente stijgingen dient rekening gehouden worden met tussentijdse correcties. Zolang deze worden opgevangen boven de steun op 305.55 verandert er niets aan het positieve beeld. Een slotnotering eronder verzwakt het langere termijn beeld en dient er vervolgens rekening gehouden te worden met een grotere terugval.

WeekgrafiekVoor ABNAMRO Index Turbo's: Klik hier