Lees meer van redactie Boeken Beursplaza

Haal het beste uit turbo's, speeders en sprinters

Intro:

Turbo's, Speeders en sinds kort Sprinters zijn populaire beleggingsvormen. Door hun hefboomwerking heeft een kleine koersschommeling van de onderliggende waarde al relatief grote gevolgen.

Volledige analyse:

Turbo's, Speeders en sinds kort Sprinters zijn populaire beleggingsvormen. Door hun hefboomwerking heeft een kleine koersschommeling van de onderliggende waarde al relatief grote gevolgen. Er kan een grote winst, maar ook een fl ink verlies, worden gemaakt. De onderliggende waarden kunnen zowel grondstoffen, eindproducten, valuta, aandelen als een index zijn, als er maar handel in is.In Haal het beste uit Turbo's, Speeders en Sprinters krijgt u als belegger een duidelijke uitleg van deze beleggingsvormen. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan opties, futures en trackers. Kortom, bijna alle afgeleide beleggingsproducten komen aan de orde. Hoe werken de verschillende producten precies? En welke beleggingsstrategie past het best bij u?

Dit boek stelt u in staat een weloverwogen keuze te maken tussen de vele beleggingsconstructies en op die manier het meeste uit uw beleggingsportefeuille te halen.

Leo Rijnhout is als docent verbonden aan de Hogeschool INHolland. Eerder schreef hij samen met Michel van Oostvoorn het boek Beleggen met opties.

Haal het beste uit turbo's, speeders en sprinters
Haal het beste uit turbo's, speeders en sprinters
Leo Rijnhout

Auteur: Leo Rijnhout
Taal: Nederlands
Afmetingen: 171x10x241 mm
Gewicht: 261 gr
Prijs: € 19,95