RSS Lees meer van Koen Hoefgeest

Lotto kOENie Miljonairs 2012

Intro:

Er zijn maar twee oplossingen om de eurolanden te behoeden voor een depressie - Er ontbreekt thans dan nog slechts een BLiTZKRaCH van ca. -10% - De top voor de Grote Crash van start gaat blijft op AEX 400 geraamd >>

Volledige analyse:

De eurocrisis is een fopcrisis, een crisis die geen crisis hoeft te zijn. Het is slechts een steekspel van een kennisloos clownesk gezelschap met een hongerige zucht naar macht en status. En door dit spel zal de economie, het vastgoed en de zo door velen gekoesterde baan sneuvelen. De beurzen kunnen er in eerste aanleg echter garen bij spinnen, totdat het ESM wordt geïnstalleerd, want dat zou de ECB er wel eens toe kunnen bewegen om zich terug te trekken en het stokje over te geven wat dramatische gevolgen zal hebben voor de markten. Maar dat is allemaal vooralsnog pure speculatie.

Er zijn maar twee, en slechts twee, oplossingen om de eurolanden te behoeden voor een depressie: òf alle landen terug naar hun eigen monetaire soevereiniteit òf het stichten van een Federaal Europa naar het model van de Verenigde Staten en alle lidstaten zoveel euro’s te geven als nodig is. Een land moet nu eenmaal de bron zijn van de eigen munt om te overleven. Als monetaire hoofdregel geldt: 1 land=1 munt en vice versa.
Landen met een eigen munt kunnen in het huidige boekhoudmuntenstelsel immers geen schulden bezitten in de eigen munt. Zolang politici hun focus gericht blijven houden op begrotingsevenwicht en bezuinigingen zal de economie vanzelf in een heuse depressie verzeild raken. Dat is geen voorspelling, maar de uitkomst van een simpele rekensom: 1+1=2. Debet=Credit, de goudstandaard werd op 15 augustus 1971 al afgeschaft!
De verhalen over hyper-inflatie zijn eveneens een HOAX, idem het promoten van aankoop van fysieke metalen als bescherming van het vermogen tegen de crisis. 90% zal verdampen, een eigen zelfgemaakte crisis.

The Great Crash Analogy

Een koudegolf trekt in februari 2012 over Europa volgens de voorspellingen van begenadigde weerkundigen. Dàt gebeurde in februari 1929 ook in de VS! Het gebeurt wel vaker in februari, dus heel bijzonder is het niet en al evenmin betekenisvol, maar het bracht wel het idee naar boven om de chart van de oersterke Nasdaq100 eens op die van De Grote Crash van 1929 te projecteren. Twins are Two of a Kind.Er ontbreekt thans dan nog slechts een BLiTZKRaCH van ca. -10% naar de ‘Dubbel Draai’-cyclus®bodem (DJIA 290 in de bovenstaande chart) alvorens een loodrechte non-stop linea recta UpperdepUp® van bijna +40% tot in de zomer uit de slof dient te schieten. En dat zijn dan volgens de analogie beiden doorgaande bewegingen, uitermate geschikt om een poging kOENie Lotto Miljoniars met Opties op los te laten. Van duizend euro naar 1 meloen volgens de kOENie-methode. “Rien ne va plus, het geld is niet meer van U nu!”®Twee keer verdubbelen naar de bodem toe met puts en dan acht keer met calls naar de CRaSH-top rond AEX 400. De implieds staan er voor het eerst sinds deze Kitchin-cyclus in maart 2009 van start ging perfect kansrijk voor. Diep onder 20- voor de calls en net boven 20+ voor de puts. Met call dus meer kans, maar gezien de gevormde a-b-c-d-e ‘Ascending Contracting Diagonal Triangle’ wordt eerst nog een per saldo snelle felle daling de komende paar weken verwacht naar de basis van de wig zoals in de klassieke TA-boekjes staat beschreven. Het doel van de daling naar de ‘Dubbel Draai’-cyclusbodem toe bedraagt dan minimaal AEX 292-290 en de top voor de Grote Crash van start gaat blijft nog steeds onder voorbehoud op AEX 400 geraamd. Allemaal dit jaar 2012 nog!Faites vos jeux…

Informatie over de analist

Analist:
Koen Hoefgeest

Meer informatie:
Klik om te openen

Pagina Printen:
Pagina afdrukken...

Laatste 5 visie's:
2 oktober 2013 (12:44)
19 juli 2013 (18:34)
20 februari 2013 (21:06)
9 februari 2013 (18:05)
12 april 2012 (23:58)

Disclaimer:
"Rien ne va plus, het geld in niet meer van U nu" -- Koen Hoefgeest heeft altijd zelf prive dan wel zakelijk een positie in de aanbevolen entiteiten.