Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Harm van Wijk
 - Indextrade
 - Kenneth van der Vlugt
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 - TST
 - WaveForecaster
 


Lammert Doddema

Geplaatst: 29-8-2014 om 07:35


AEX grote opwaartse rally in zicht?

Goedemorgen,

AEX grote opwaartse rally in zicht?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is vorige week donderdag 21 augustus definitief door de korte termijn dalende trend gestegen. Daarna volgende een kleine rally tot woensdag waar een top werd neergezet rond 414. Hierdoor is de negatieve korte termijn trend gedraaid naar een positieve korte termijn trend.

Weerstand 420 blijft cruciaal voor vervolg van deze stijgende lange termijn trend. De weerstanden 405 en 409 zijn uitgenomen. Afgelopen woensdag is er een nieuwe en voorlopige korte termijn weerstand geplaatst zo rond de 414. Pas bij een uitbraak boven de 420 geeft een nieuwe koersdoel van 450.

Steun blijft ongewijzigd 390, deze is 8 augustus uitgenomen en eronder gesloten. Maar een dag later opende en sloot de koers weer boven deze 390. Deze steun blijft valide! De volgende daling die gaat komen zou een hogere steun kunnen geven. Zo niet dan blijft 390 zeer belangrijk en daarna 380!

Conclusie: "The Trend is your Friend" betreft de korte termijn is heel snel gedraaid van negatief naar positief! De OBOS indicator is nu wel in over gekocht gebied, wat kan aanduiden dat dalingen op de loer liggen. Een gezonde correctie boven 390 zou een uiterst mooi koop moment zijn. Wij staan er in ieder geval alweer klaar voor om nieuwe stukken bij te kopen!

AEX index
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!

Belangrijke niveaus: weerstand 414 / 420 - steun 390 / 380

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees.

USA Momentum deze week alltime high +745%, dit jaar +60%! - Auto Trading - KLIK HIER!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.
www.tips2trade.com
---

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Lammert Doddema
Prijs: € 30,-- (per maand)
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
29/8 AEX grote opwaartse rally in zicht? 21/8 AEX nieuwe lagere top, nieuwe dal� 12/8 AEX trendbreuk, nu verdere daling� 24/7 AEX aan het uitbodemen of verdere� 30/6 AEX na doorbraak 417 toch winstne�