Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Lammert Doddema

Geplaatst: 29-6-2015 om 11:13


AEX fors lagere opening, maar plaatje is nog positief!

Goedemorgen,

AEX fors lagere opening, maar plaatje is nog positief!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is vandaag 4% lager geopend en vanaf daar is die weer ruim 1% hoger gestegen. Er was even paniek door het Griekse drama spel. Waar het heen gaat is uiteraard moeilijk te zeggen, het is afwachten wat de uitslagen zullen van het Griekse referndum. Technisch staat de AEX er "nog" goed voor hoewel er wel weer een lagere top is gevormd.
Weerstand is nu afgerond 498 de top van afgelopen vrijdag, een doorbraak hierboven geeft weerstand op 505 de top van 27 mei. Boven de 505 krijgen we de belangrijkste weerstand rond 511 de top van 27 april. Weerstand 498 is tevens een dubbele hier loopt namelijk ook de "paarse" dalende trendlijn. Een doorbraak en slotkoers boven de 498 is een eerste technisch koopsignaal.

Steun is nu afgerond 464 de bodem van 18 juni. Een doorbraak en slotkoers onder 464 is een zeer negatief signaal en kan tevens een trend ommekeer teweeg brengen. Het 200 daags gemiddelde ( rond 451 ) kan dan wel eens cruciaal worden. Een doorbraak en slotkoers hieronder geeft aan dat de lange termijn gebroken is en verdere dalingen kunnen dan in het verschiet liggen.


Conclusie: "The trend is your friend"! Voor de lange termijn is deze zonder twijfel opwaarts gericht! Na vrijdag leek het erop dat het Vlag patroon aan de bovenkant zou worden uitgenomen, maar helaas gooit de Griekse crisis voor de zoveelste keer roet in het eten. Technisch is het beeld voor de lange termijn nog steeds ongewijzigd en opwaarts. De cruciale punten liggen aan de bovenkant op 511 en aan de onderkant op 464!

AEX index daggrafiek
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!

Belangrijke niveaus: weerstand 498 / 505 / 511 - steun 464 / 451

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting een index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees ook u kunt automatisch mee handelen.

Na nieuwe dalingen en paniek, zijn er altijd nieuwe koopsignalen!!!

Ga ook automatisch mee handelen, er komen altijd nieuwe koopsignalen!

* UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

* ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

* ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.


Heeft u nog vragen? Aarzel niet bel of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade


T:  +31(0) 610-588668
M: lammert @ tips2trade.com
W: Tips2Trade | USA Momentum

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Lammert Doddema
Prijs: € 30,-- (per maand)
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
29/6 AEX fors lagere opening, maar pla� 24/6 AEX van negatief naar positief, k� 21/6 EUR/USD koersdoel 1,25 of nieuwe � 19/6 NASDAQ Composite boekt nieuwe all� 15/6 AEX, het plaatje wordt negatiever!