Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - Indextrade
 - Kenneth van der Vlugt
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 - TST
 - WaveForecaster
 


Lammert Doddema

Geplaatst: 15-9-2014 om 14:40


AEX vorming van vlagpatroon, bij doorbraak 450 op de borden?

Goedemiddag,

AEX vorming van vlagpatroon, bij doorbraak 450 op de borden?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index had een technisch koopsignaal afgegeven bij een doorbraak boven de 420. Hierna kwamen de eerste winstnemingen waardoor een vlagpatroon wordt gevormd. Deze TA patroon geeft meestal een voortzetting van de voorgaande trend aan. In dit geval zou de AEX zelfs in een versneld tempo naar 450 kunnen stijgen.

Weerstand 420 is weer weerstand na de eerste winstnemingen. Een nieuwe uitbraak boven de 420 is tevens een uitbraak boven het vlagpatroon. Een grote kans acht ik dat we dan een versnelde stijging krijgen richting het koersdoel van 450, waarvan de berekening is: (420+(420-390)) = 450!

Steun blijft 409 voor de korte termijn. Bij een doorbraak onder deze voormalige weerstand vervalt het hele vlag patroon (flag pattern). Verdere dalingen zijn dan zeer waarschijnlijk. Een 50% correctie met de berekening: (420-(420-390)) = 405 is dan het volgende steun niveau.

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts kan een versnelling krijgen bij een nieuwe doorbraak boven 420. Het vlag patroon (ziet eruit als een vlaggenmast met een vlag) is dan voltooid en een versnelling is dan meestal te verwachten volgens het voortgaande verloop. Dit is dus een positieve scenario, een uitbraak onder de 409 is een negatieve scenario met kans op eind van deze UP trend.

De vraag waar gaat het heen?? Die het weet die mag het zeggen!! De markten zullen het ons spoedig vertellen. Dit zijn slechts 2 scenario's die mogelijk zijn bij uitbraak boven 420 of onder 409!

AEX index
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!

Belangrijke niveaus: weerstand 420 / 496 - steun 409 / 390

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees.

USA Momentum afgelopen week dalingen nu kopen! - Auto Trading - KLIK HIER!Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.
www.tips2trade.com
---

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Lammert Doddema
Prijs: € 30,-- (per maand)
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
15/9 AEX vorming van vlagpatroon, bij � 09/9 AEX technisch sterk koopsignaal, � 29/8 AEX grote opwaartse rally in zicht? 21/8 AEX nieuwe lagere top, nieuwe dal� 12/8 AEX trendbreuk, nu verdere daling�