Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Lammert Doddema

Geplaatst: 3-8-2015 om 11:04


LD-LYNX aandelen portefeuille sluit t/m juli af met 22,2%!

Goedemorgen,

LD-LYNX aandelen portefeuille sluit t/m juli af met 22,2%!

Hieronder ziet u de ontwikkeling van mijn automatische trading portefeuille via Traderswinkel bij Lynx! Waar ik dus zelf uiteraard ook aan meedoe, naast mijn IB account. Mijn LD-LYNX bestaat uit ELTA (per 01 maart 2015), ULTA (per 01 oktober 2014) en UMA (per 20 januari 2014).

Mijn resultaat dit jaar is t/m juli +22,2%, het totaal resultaat sinds 20 januari 2014 is +112,5%. Het resultaat ligt iets onder het gemiddelde, waar vooral de Griekse klucht flink aan heeft bijgedragen. Maar goed, dat soort zaken horen thuis in het beleggers wereld. Beleggen / Investeren doet men uiteindelijk voor de lange termijn!

Grafiek LD-LYNX sinds 20 januari 2014 +112,5% winst.
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


Legende:
* LD-LYNX aandelen portefeuille
* AEX, NASDAQ 100 en S&P100 index
* START kapitaal EUR 10.000 (rood)
* YTD % rendement is rendement dit jaar Donker Blauw is LD-LYNX, Licht Blauw is AEX, Paar is NASDAQ 100 en Groen is S&P 100


Sinds 20 januari 2014 is Tips2Trade met succes gestart met automatisch trading via TradersWinkel bij Lynx. Hierboven (grafiek) en hieronder (account overzicht) ziet u mijn resultaten, waar klanten automatisch in mee handelen (Klik hier voor meer info)!


Hieronder mijn account overzicht bij Lynx, met de saldo's van dit jaar:
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!Geduld & Discipline zijn de gouden tips in beleggen.
In mijn portefeuilles zit ik soms maanden tot zelfs ruim 1,5 jaar cash. Het geduld & discipline wordt dan behoorlijk op de proef gesteld. Men is namelijk constant geneigd om weer in de markt te stappen uit vrees dat men de sneltrein mist! U doorstaat alleen een CRASH middels een goed money management methode! Ik handel namelijk om geld te verdienen en ik handel niet om te handelen.


PS. Kan ik u deze rendementen ook beloven? NEE ik kan u alleen beloven dat ik er met mijn eigen geld in zit. Daarnaast kan ik u geen enkele rendementen beloven en geloof mij dat kan niemand!!!


Wilt u ook Automatisch mee handelen, koopsignalen komen er weer aan!

* UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!

* ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!

* ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


Bij UMA en ULTA heeft men USD valuta risico, daarom koop / verkoop ik altijd direct mijn USD cash positie. Helaas kan dit niet automatisch en moet men dat dus zelf doen.


Heeft u nog vragen? Aarzel niet bel of e-mail mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade


T:  +31(0) 610-588668
M: lammert @ tips2trade.com
W: Tips2Trade | USA Momentum

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Lammert Doddema
Prijs: € 30,-- (per maand)
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
03/8 LD-LYNX aandelen portefeuille slu� 26/7 NASDAQ 100 corrigeert, TREND duid� 20/7 AEX uitbraak vlagpatroon een feit� 19/7 USA Momentum Aandelen Alltime Hig� 01/7 DOW JONES test steunzone, doorbra�