Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - Indextrade
 - Kenneth van der Vlugt
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 - TST
 - WaveForecaster
 


Ruud van Megen

Geplaatst: 12-9-2014 om 15:17


De range voor de AEX voor vrijdag 12 september

RANGE AEX 12 september 2014

Weekrange: 426,76 - 417,12
Dagrange: 419,24 - 414,95

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!We zien tot nog toe een licht neerwaartse week voor de AEX, al stelt het weinig voor. U ziet aan de weekberekening dat er rekening mocht worden gehouden met een flinke amplitude, maar die is maar voor een klein deel gebruikt. U ziet dat de berekende steunzone bij 417 het aardig heeft gehouden, al is de AEX er een puntje onder geweest op de low van donderdag. Maar als Amerika vanmiddag open gaat, zien we wellicht nog wat grotere uitslagen.

Ik zie de beweging neerwaarts van het moment als een correctie in de opgaande trend. Het maakt in feite niet uit hoe diep deze correctie gaat komen, ik ga er van uit dat deze koopwaardig zal blijken te zijn.


NIEUWE ALL TIME HIGH VOOR HEINEKEN

Een van de aardige wapenfeiten op de AEX is de nieuwe all time high van Heineken van gisteren. We zien vandaag wat winstnemingen bij de brouwer, maar ik behoud nog steeds hogere targets. Heineken is de grootste positie bij de adviesdienst AEX Systematisch, dus de opmars is goed nieuws voor mij en de klanten.

Mijn target voor Heineken is gebaseerd op de berekening waarmee we werken bij AEX Systematisch. Dit soort berekeningen blijven voorbehouden aan de leden van de dienst. Ik kan dus hier geen analyse van Heineken plaatsen.

Mijn verwachting van een licht hogere beurs deze week is tot nu toe niet uitgekomen, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Ik blijf momenteel positief op de markt.


Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, maar bovenal,

Happy trading,
Ruud
Doe geheel automatisch mee mee via de TradersWinkel!

RVM DAILY (Traderswinkel): + 23,86 %

RVM JAARRANGE (Traderswinkel): - 7,04 %Tevens bent u welkom als abonnee op de dagelijkse beursinformatiedienst AEX Systematisch. Behalve de dagelijkse voorbeursanayses en berekeningen krijgt u bij de adviesdienst drie handelssystemen, waarmee u € 50.000,00 in totaal kunt beheren: AEX Systematisch Kort, AEX Systematisch Lang en AEX Systematisch Week.


AEX SYSTEMATISCH KORT 2014: + 23,95 %


 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH LANG 2014 - 2015:

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH WEEK 2014:

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!
Ruud van Megen is directeur bij Van Megen Capital

zie ook www.vanmegentrading.nl

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Ruud van Megen
Prijs: via TradersWinkel
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
12/9 De range voor de AEX voor vrijdag� 04/9 De range voor de AEX voor donderd� 29/8 De range voor de AEX voor woensda� 22/8 De range voor de AEX voor vrijdag� 14/8 De range voor de AEX voor donderd�