Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Ruud van Megen

Geplaatst: 2-4-2015 om 14:28


De range voor de AEX voor donderdag 2 april

RANGE AEX 2 APRIL

Dagrange: 496,91 - 487,94

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


We zien vandaag een heel rustige dag op de AEX, vlak voor de Pasen. Maar die rust volgt op wildere dagen dan wij gewend waren de laatste tijd. Om het objectieve signaal op de AEX weer omhoog te krijgen, moeten we vandaag een stuk hoger sluiten dan waar we nu staan (14.10 uur, 491,07 voor de AEX).

Ik laat u vandaag de dagrange zien, een van de grafieken die de leden van AEX Systematisch dagelijks voor beurs ontvangen. U ziet dat maar een deel van de potentie is gebruikt. Voor daghandelaren (wat ik niet ben), is er met onze dagberekening nog geen positie mogelijk geweest. De gele lijn fungeert als 'actiemoment'.

Met deze berekening, die geen voorspelling voor het dagverloop is, maar een handelsinstrument, werken we bij AEX Systematisch niet. We werken wel met de weekrange en de jaarrange, bij aandelen zowel als bij de index.

De per saldo zijwaartse week die we zien, is conform verwachting van de handelsfase waarin de AEX zich nu bevindt. Neerwaarts is er de nodige ruimte, maar opwaarts ook. Ik verwacht verdere distributie, waarin zowel hogere toppen voor de index mogelijk zijn, als ook een uitname van de low van maart. Dit kan allemaal horen bij de handelsfase.

Maar het gaat uiteraard vooral om de verwachting van nieuwe toppen voor de AEX. Ik blijf op dit moment dus grosso modo positief voor de mogelijkheden van de AEX in april en mei, met als kanttekening, dat nieuwe toppen niet de beste koopmomenten zullen blijken te zijn.


DE HANDEL

Vandaag kunnen we weer wat winst bijschrijven bij RVM Daily in de Traderswinkel. Bij de andere systemen zijn er geen nieuwe resultaten.


GRATIS KENNISMAKING MET AEX SYSTEMATISCH IN APRIL

U kunt in de maand april gratis kennismaken met de adviesdienst AEX Systematisch, en zo beoordelen of grafieken als de bovenstaande, inclusief andere berekeningen, systemen en portefeuilles, nuttig voor u zijn.

AEX Systematisch is daarnaast ook een echte adviesdienst, in die vorm dat leden om financieel advies kunnen vragen, al naar gelang hun eigen wensen.

De gratis kennismaking is nog mogelijk tot eind april.

Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, maar bovenal,

Happy trading,
RuudDoe geheel automatisch mee mee via de TradersWinkel!

RVM DAILY (Traderswinkel): - 1,61 %

RVM JAARRANGE (Traderswinkel): - 19,21 %


Tevens bent u welkom als abonnee op de beursinformatiedienst AEX Systematisch. Behalve de dagelijkse voorbeursanalyses en berekeningen krijgt u bij de adviesdienst drie handelssystemen, waarmee u € 50.000,00 in totaal kunt beheren: AEX Systematisch Kort, AEX Systematisch Lang en AEX Systematisch Week. Momenteel is het mogelijk een maand de dagelijkse beursberichten van AEX Systematisch gratis te ontvangen.

AEX SYSTEMATISCH KORT 2014: + 4,61 %

AEX SYSTEMATISCH KORT 2015: + 16,43 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH LANG 2014 - 2015:

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH WEEK 2014:

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!
Ruud van Megen is directeur bij Van Megen Capital

zie ook www.vanmegentrading.nl

 
Informatie  


Website: http://beursplaza.com/web_reda�
Analist: Ruud van Megen
Prijs: Actie: 1 maand gratis
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
02/4 De range voor de AEX voor donderd� 26/3 De range voor de AEX voor donderd� 25/3 De range voor de AEX voor woensda� 20/2 De range voor de AEX voor vrijdag� 06/2 De range voor de AEX voor vrijdag�