Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Ruud van Megen

Geplaatst: 18-9-2015 om 12:54


De range voor de AEX voor vrijdag 18 september

RANGE AEX 18 SEPTEMBER

Weekrange: 440,82 - 419,09
Dagrange: 439,60 - 434,69

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


De AEX beleeft tot nog toe (12.14 uur op vrijdag) een min of meer neutrale week, met een stand rond 429. De week is vooralsnog rustiger qua koersverloop dan de voorafgaande weken. Wel gaat het nog steeds alle kanten op, maar per saldo zien we niet zo veel gebeuren. Typerend voor het huidige handelsklimaat.

Vandaag zijn alle fondsen op de AEX in het rood, met als negatieve uitschieters AEGON, Altice, DSM en ING. De financials reageren hiermee dus het meest negatief op het besluit van de Fed om toch maar niets te doen met de rente. Dat betekent dat de valuta-oorlog (lees: het spel om wie de zwakste munt mag hebben) doorgaat. Een zwakke munt hebben landen op dit moment graag, vanuit de aloude wijsheid dat een land zich uit de problemen moet exporteren. Dat gaat beter met een zwakke munt. De Amerikaanse indices waren dan ook niet erg veel lager gisteren. Het is Europa dat de winsten van eerder deze week moet terug geven, onder druk van de hogere Euro.

EURO/DOLLAR

Euro/Dollar is dus de sleutel. Een herstel op de beurzen dat wat duurzamer is, komt er alleen wanneer de dollar weer aansterkt tegenover de Euro.


TREND OP DE AEX

Zoals u in de grafiek ziet, is ondanks alle heen en weer van de afgelopen dagen, de trend volgens de rigide manier waarop ik daar naar kijk, nog steeds short. We hebben duidelijke ijkpunten wanneer dit verandert. Maar op dit moment is dit nog het verhaal, een neerwaartse trend is nog actief.


DE SYSTEMEN

AEX Systematisch Kort, het meest actieve systeem bij de adviesdienst, schrijft deze week weer een kleine winst bij.
AEX Systematisch Week ziet er nog wat beter uit. Er expireren vandaag een aantal opties, en dat lijkt momenteel een goede opbrengst te gaan geven.
Bij AEX Systematisch Lang is er geen handel deze week.

In de Traderswinkel schrijft RVM Daily vandaag een kleine handelswinst bij, en RVM Jaarrange ook.

Bij RVM Daily zijn de volgers van het systeem inmiddels in de gunstige situatie waarin het risico op verlies er niet of nauwelijks meer is. Alleen zou de winst iets lager kunnen uitpakken dan die momenteel is voor het jaar. Met iedere nieuwe winsttrade, zoals ook deze week, verhogen wij echter uiteraard onze winstpotentie.

Bij RVM Jaarrange is er nog wel een risico, van rond de 9 % tot in juni volgend jaar.


Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, maar bovenal,

Happy trading,
RuudDoe geheel automatisch mee mee via de TradersWinkel!

RVM DAILY 2015 (Traderswinkel): + 14,07 %

RVM JAARRANGE 2015 (Traderswinkel): + 3,05 %


Tevens bent u welkom als abonnee op de beursinformatiedienst AEX Systematisch.
Behalve de dagelijkse voorbeursanalyses en berekeningen krijgt u bij de adviesdienst drie handelssystemen, waarmee u € 50.000,00 in totaal kunt beheren: AEX Systematisch Kort, AEX Systematisch Lang en AEX Systematisch Week. Momenteel is het mogelijk een maand de dagelijkse beursberichten van AEX Systematisch gratis te ontvangen.

AEX SYSTEMATISCH KORT 2014: + 4,61 %

AEX SYSTEMATISCH KORT 2015: + 26,71 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH LANG 2015: + 13,59 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH WEEK 2015: + 0,40 %zie ook www.vanmegentrading.nl
 
Informatie  


Website: http://beursplaza.com/web_reda�
Analist: Ruud van Megen
Prijs: Actie: 1 maand gratis
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
18/9 De range voor de AEX voor vrijdag� 10/7 De range voor de AEX voor vrijdag� 09/7 De range voor de AEX voor donderd� 03/7 De range voor de AEX voor vrijdag� 26/6 De range voor de AEX voor vrijdag�