Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Harm van Wijk
 - Indextrade
 - Kenneth van der Vlugt
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 - TST
 - WaveForecaster
 


Ruud van Megen

Geplaatst: 13-3-2014 om 09:53


De range voor de AEX voor donderdag 13 maart

RANGE AEX 13 maart 2014

Dagrange: 391,98 - 387,95


 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!Onze index is deze week tot nog toe lager, het sentiment wordt beheerst door de spanning rond de Krim en de cijfers uit China die niet goed zijn. China is een belangrijke aanjager van de wereldeconomie, dus het is logisch dat zwakke Chinese cijfers invloed hebben op de perceptie van beleggers.

Anderzijds kunnen we ook nog niet echt een dalende trend waarnemen op dit moment, alhoewel mijn objectieve trendsysteem daar nu op lijkt te wijzen. Het kan ook uitdraaien op een correctieve fase, die in dat geval al bezig is sinds januari. De low van afgelopen week lag nog net iets hoger dan de high van september, maar niet veel. De AEX consolideert dus, in lijn met de andere beurzen. Het MA-200 loopt dagelijks op en ligt nu bij 380. Zo lang de AEX daar boven weet te blijven, of er steun vindt in een daling, is er voor de lange termijn nog niet zo veel aan de hand. Maar vroeger of later in een trend gaan we altijd kennismaken met het MA-200, dus dat hoeft niemand te verbazen.

Ik ben momenteel niet positief, omdat de systemen voor de korte termijn naar short zijn gedraaid. Maar dat is een objectieve kwestie, en mijn lange termijn verwachting is nog niet omlaag gedraaid.

Voor vandaag is trendvolgend een range berekend die per saldo nog omlaag wijst. Die range hoeft niet te gelden, wanneer de AEX in het eerste uur er opwaarts afstand van weet te nemen. Blijven we tot 10.00 uur binnen de range, dan wordt het waarschijnlijker dat de bandbreedte doorlopen wordt.Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, en zoals altijd,

Happy trading,
RuudDoe geheel automatisch mee mee via de TradersWinkel!


RVM DAILY (Traderswinkel): + + 9,84 %

Tevens bent u welkom als abonnee op de dagelijkse beursinformatiedienst AEX Systematisch. Behalve de dagelijkse voorbeursanayses en berekeningen krijgt u bij de adviesdienst drie handelssystemen, waarmee u € 50.000,00 in totaal kunt beheren: AEX Systematisch Kort, AEX Systematisch Lang en RVM Weekly.

Resultaten diensten:

AEX SYSTEMATISCH KORT 2013: + 8,77 %


AEX SYSTEMATISCH KORT 2014: - 0,12 %

AEX SYSTEMATISCH LANG 2012-2013: + 20,27 %
AEX SYSTEMATISCH LANG 2013-2014: + 6,53 %

RVM WEEKLY 2014: + 1,55 %


 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien! De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


Ruud van Megen is directeur bij Van Megen Capital

zie ook: www.vanmegentrading.nl
 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Ruud van Megen
Prijs: via TradersWinkel
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
13/3 De range voor de AEX voor donderd� 07/3 De range voor de AEX voor vrijdag� 28/2 De range voor de AEX voor vrijdag� 26/2 De range voor de AEX voor woensda� 21/2 De range voor de AEX voor vrijdag�