Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Ruud van Megen

Geplaatst: 10-7-2015 om 22:00


De range voor de AEX voor vrijdag 10 juli

RANGE AEX 10 JULI

Weekrange: 482,41 - 463,05
Dagrange: 476,44 - 464,78

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


Het beursje is blij vandaag. Dat zullen we dan moeten respecteren, dat alles alleen nog maar lijkt te draaien om 'deal or no deal' met Griekenland.

U weet inmiddels wat ik er van denk. Ik zag in een mogelijke Grexit geen reden voor de beurzen om te dalen, eerder omgekeerd, en ik zie nu men kennelijk toch er uit kan komen, geen reden voor een stijging. Ik denk dat Griekenland buiten de Eurozone (maar uiteraard wel binnen de EU) meer kans heeft op een sterke economische ontwikkeling, en ik denk dat het voor de eurozone goed zou zijn om Griekenland er niet bij te hebben. Win/win dus, maar op de beurs denkt men er anders over.

Wat betekent de explosie voor de trend? Momenteel nog niet zo veel. De trend was dalend, en ik kan nog niet zien dat dat dalende patroon afgerond is. Wel gaf ik al in mijn weekvooruitzicht aan dat ik een draai omhoog verwachtte op basis van een tijdsberekening van deze cyclus, en die past dus goed. Want ineens kijken we vandaag naar een positieve week. Kijken we naar de weekrange, dan is er opwaarts nog wat ruimte.


DE SYSTEMEN

AEX Systematisch Kort, het meest actieve systeem bij de adviesdienst, schrijft deze week een mooie winst bij. Bij AEX Systematisch Lang en AEX Systematisch Week zijn er geen nieuwe handelsresultaten, maar de lopende posities staan er goed voor.

In de Traderswinkel schrijft RVM Daily vandaag een zeer mooie handelswinst bij van € 187,53, oftewel + 1,56 % deze week.
Voor dit voorzichtige systeem is dit een zeer hoge weekwinst.

We hebben momenteel hier een risico van 24,69 % voor de account, dat nog loopt tot in juni 2016. Op 1 januari zijn we gestart met een risico van 65,6 %, het maximale risico is dus al met 41 % terug gebracht binnen een half jaar.
Maar we zijn er nog lang niet. Deze manier van werken vereist dat het risico uiteindelijk beneden 0 gaat komen. Daar is nog enige tijd voor nodig.

Wel ben ik zeer tevreden met de omvorming van RVM Daily tot een systeem waarbij het maximale risico van te voren vrijwel vastligt.
Ik gebruik het woord 'vrijwel', omdat er natuurlijk marktomstandigheden denkbaar zijn, waarbij zelfs RVM Daily het risico niet meer helemaal kan garanderen.

Maar laten we zeggen dat dit systeem ontworpen is om zo dicht mogelijk bij perfect risico-management te komen.

Dat dit ook zo uitpakt bleek deze week. De portefeuille was bestand tegen zowel een daling naar 454 als een stijging momenteel naar 481.

Voeg daarbij de lage abonnementskosten van slechts 2 % op jaarbasis (20 Euro per maand), en het moge duidelijk zijn dat ik niet weet hoe ik een nog betere service zou moeten leveren.

RVM Jaarrange heeft dit jaar een beter rendement dan RVM Daily. Ook dit systeem kent een gemaximeerd risico vanaf 1 januari 2015 dat tot in juni 2016 loopt. Het risico was bij de start aanzienlijk lager dan bij RVM Daily, 35 %, en het is tot nog toe afgenomen tot 30,53%. Volgende week kunnen we zeer waarschijnlijk een grote handelswinst bijschrijven, en dan zal dit systeem nog een risico kennen, voor de bestaande volgers, van 20 %. Heel mooi, maar ook hier moet het risico uiteindelijk dalen tot beneden de 0.

Wat betekent dit, een risico dat beneden 0 daalt? Dat betekent dat de behaalde handelswinsten hoger zijn geworden dan het oorspronkelijk genomen risico, wat vast blijft liggen, omdat het als maximaal risico gegarandeerd moet kunnen worden aan alle volgers.


Veel succes met uw handel, weest u voorzichtig op de markt, maar bovenal,

Happy trading,
RuudDoe geheel automatisch mee mee via de TradersWinkel!

RVM DAILY (Traderswinkel): + 5,47 %

RVM JAARRANGE (Traderswinkel): - 13,45 %


Tevens bent u welkom als abonnee op de beursinformatiedienst AEX Systematisch.
Behalve de dagelijkse voorbeursanalyses en berekeningen krijgt u bij de adviesdienst drie handelssystemen, waarmee u € 50.000,00 in totaal kunt beheren: AEX Systematisch Kort, AEX Systematisch Lang en AEX Systematisch Week. Momenteel is het mogelijk een maand de dagelijkse beursberichten van AEX Systematisch gratis te ontvangen.

AEX SYSTEMATISCH KORT 2014: + 4,61 %

AEX SYSTEMATISCH KORT 2015: + 26,23 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH LANG 2015: + 3,12 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX SYSTEMATISCH WEEK 2015: + 0,40 %

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!zie ook www.vanmegentrading.nl
 
Informatie  


Website: http://beursplaza.com/web_reda�
Analist: Ruud van Megen
Prijs: Actie: 1 maand gratis
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
10/7 De range voor de AEX voor vrijdag� 09/7 De range voor de AEX voor donderd� 03/7 De range voor de AEX voor vrijdag� 26/6 De range voor de AEX voor vrijdag� 19/6 De range voor de AEX voor 19 juni