Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Trendalert

Geplaatst: 4-3-2015 om 12:46


Turbulent lijden…

Zo weet degene die mij regelmatig volgt dat we handelen op basis van swing systemen en cycli. Want niets in het leven of natuur loopt recht. Alles heeft zijn cyclus ook ons leven, beurs en of de natuur. Alles beweegt en alles wordt langere of kortere tijd, “gemanipuleerd” echter kan dit Nooit permanent, vraag dit de communisten, de Peg op de EURCHF, Zilverprijs, goud prijs manipulatie, want die zou volgens velen nu te laag zijn, of de manipulatie van de olie prijs door de OPEC.
Hoe dus hiermee om te gaan? Zelf lees ik vrijwel geen columnisten. De enige die ik al jaren trouw volg is Martin Armstrong. Ook hij heeft zijn eigenaardigheden echter over het algemeen volg ik zijn redenatie, marktswings en commentaren. Zouden meer mensen moeten doen zeker die het voor het zeggen hebben. Althans denken het voor het zeggen te hebben want politici denken dat lokale of landelijke beslissingen invloed hebben op de totale mondiale economie. Als er niets gaat veranderen en zo lijkt het komt er een lange zware periode aan, want de echte (schulden) crisis moet nog beginnen, de top voor Europa is aug/sept 2015 Amerika 18 mnd later. Amerika zal langer stijgen door een mondiale geldstroom richting de VS door een sterkere Dollar. Zo denken dat politici ook banen creëren die bijdragen aan het GBP, echter een ambtenaar of semi ambtenaar mag qua inkomen niet meegeteld worden…want dat inkomen is door onze belasting betaald en dus al een keer meegeteld. Daarnaast is een ambtenaar een soort hulp in de huishouding en draagt dus niet bij aan het gezinsinkomen.
De aanstaande crisis zit gebakken in de staatobligaties en leningen gecombineerd met een stijgende dollar. Vele economisch zwakke landen hebben dollars geleend, zoals de zuidelijke Europese landen Euro’s hebben geleend (welke niet terug betaald gaan worden). Daarnaast proberen landen, gemeenten wanhopig geld te genereren door belasting verhogingen en beperkende maatregelen zoals FACTA, waarbij vrijwel geen Amerikaan nog een buitenlandse rekening kan of mag openen, hierdoor wordt de vrije handel zwaar nadelig beïnvloed. Daarnaast wordt er politiek jacht gemaakt op de “rijken” dat ligt electoraal natuurlijk lekker echter wordt altijd het grote geld binnen gehaald bij de “gewone” man, simpelweg omdat daar het meeste geld op te halen is omdat er meer van zijn.
Dus met zijn allen dansen we op een schulden vulkaan en de geo-politici lopen er in Polonaise er omheen in de verwachting dat het wel over zal gaan, want er worden toch beproefde methoden toegepast om de crisis een halt toe te roepen??
Ik verwacht mooie beurstijden met volatiele bewegingen de komende tijd, en net als u denk we corrigeren bent u net te laat…
 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!

Happy trading en blijven lachen

Hans Schotema

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Hans Schotema
Prijs: vanaf € 63,-- p/maand
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
04/3 Turbulent lijden… 03/2 Perfecte Combinatie (..) 07/1 Vol vertrouwen in 2015! 17/7 SP500 weer op Jaar High! Beurzen � 01/7 Het gaat slecht koop aandelen!