Dagcommentaren
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Trendalert

Geplaatst: 17-7-2014 om 18:56


SP500 weer op Jaar High! Beurzen lijken niet te willen zakken.

Vooralsnog houden alle recordniveaus stand.Niet dat ik op korte termijn grote dalingen verwacht maar wat meer volatiliteit zou op zijn plaats zijn.

Meer volatiliteit omdat er steeds minder volume op de beurs is, meer beweging omdat de onzekerheden niet minder worden. Echter is er een grote groep grote beleggers die ergens met hun geld heen moeten want we zien een steeds verdere afname van vertrouwen in staatspapieren.

Gezien onze grafieken lijkt er nog steeds ruimte naar boven te zijn, weerstand in de SP500 is er rond het niveau van 1976 voor dit Jaar. Echter heeft de SP500 daar de laatste 2 jaar geen probleem mee gehad het jaarniveau (rode lijn) te slechten. Deze niveaus waren al op 1 januari bekend, de datum dat de jaar niveaus vast worden gelegd.

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


AEX zal de beweging volgen zij het niet van harte.

Hoe deden de Trend Alert systemen het in Juni; een prima maand voor indexen slechte maand voor Edelmetalen.
De laatste Trendalert signalen kunnen bij de volgende brokers worden bekeken; Todaysbrokers, Traderswinkel en Tradzster/Traders-Only
Als u een mailtje stuurt krijgt u het totaaloverzicht tm juni.

 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Hans Schotema
Prijs: vanaf € 63,-- p/maand
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
17/7 SP500 weer op Jaar High! Beurzen � 01/7 Het gaat slecht koop aandelen! 17/6 De richting de komende tijd. 18/10 AEX Short kansen en wel hierom. 25/9 Even bij praten bij de ABN met u?