Dagcommentaren
 - DailyRunner
 - Dennis Roeland
 - Elliott Index
 - Exclusive Signals
 - Harm van Wijk
 - HeyDay Trading
 - Indextrade
 - Lammert Doddema
 - Michael Ahrens
 - Optiespecialist
 - Ruud van Megen
 - Trendalert
 


Trendalert

Geplaatst: 10-4-2015 om 09:52


Intro TrendAlert All-In

Omdat er altijd net de verkeerde strategie op het verkeerde moment wordt gekozen daarom de beste systemen samengevoegd om op een verantwoordelijke manier risico's te verdelen en vooral ook geld te verdienen Daar een plaatje meer zegt als 1000 woorden hierbij de eerste resultaten zoals beloofd.

 De afbeelding is te groot om weer te geven. Klik op de bovenstaande afbeelding om de afbeelding in het juiste formaat te zien!


Het gaat om echt geld en echt gehandeld op een Lynx rekening wie het niet geloofd kan het totaal overzicht van trades aanvragen. Halveer het rendement ivm met de door u te storten margin en u weet waar u aan toe bent. Het systeem is vanaf nu exclusief te volgen in de Traderswinkel. Ook is het aantal plaatsen beperkt dit om elke trade ook daadwerkelijk gevuld te krijgen zodat iedereen voor de juiste prijs mee kan handelen. Ook is het niet verstandig te lang te wachten want echt vol is vol en om te scoren moet je handelen en dat doen we genoeg getuige de vele trades (meer dan 150) die we gedaan hebben wilt u actie dan is dit het juiste product om mee te doen.

Happy trading en blijven lachen Hans Schotema
 
Informatie  


Website: http://www.traderswinkel.nl/tr�
Analist: Hans Schotema
Prijs: vanaf € 63,-- p/maand
   
RSS Feed:
Top 25: Klik hier...
   
 
Laatste 5 dagcommentaren
10/4 Intro TrendAlert All-In 27/3 Waarzegger? Oplichter? Of Genie? 04/3 Turbulent lijden… 03/2 Perfecte Combinatie (..) 07/1 Vol vertrouwen in 2015!